Οι πρωτες Ανωμαλες Single Mothers που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Σάββατο, Απριλίου 26, 2014 by


Ανωμαλία άνευ ορίων! Το πρώτο νόμιμα παντρεμένο τρίο αποτελούμενο μόνο από γυναίκες!


ανωμαλο τριο

Το πρώτο ανώμαλο τρίο, αποτελούμενο από γυναίκες, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και σύντομα θα γευτούν τη μητρότητα.


Θα πέσει φωτιά να μας κάψει και δεν θα έχει άδικο ο Θεός!


Γνωρίστε το πρώτο τρίο, αποτελούμενο από γυναίκες, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και σύντομα θα γευτούν τη μητρότητα.

Οι Doll, Kitten και Brynn όλες από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ παντρεύτηκαν τον περασμένο Αύγουστο και πλέον με τη μέθοδο της δωρεάς σπέρματος, η 27χρονη Kitter περιμένει κορίτσι το οποίο θα γεννηθεί τον Ιούλιο.

ανωμαλο τριο


Πρόκειται για το πρώτο, σε όλο τον κόσμο, νυμφευμένο τρίο! Η 34χρονη Brynn όπως λέει ελπίζει να κάνουν τρία παιδιά: «Πάντα κάναμε πλάκα ότι τα παιδιά δεν θα ξεπεράσουν σε αριθμό τους γονείς».

Οι τρεις γυναίκες αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης σε μια λαμπρή γαμήλια τελετή τον Αύγουστο του 2013. Στο ιερό τις συνόδεψαν οι πατεράδες τους ενώ και οι τρεις γυναίκες φορούσαν νυφικό. Για το γάμο, οι νεαρές έπρεπε να συνεργαστούν με έναν εξειδικευμένο στο οικογενειακό δίκαιο δικηγόρο, προκειμένου να καλύψει τη γραφειοκρατία και η τελετή να θεωρηθεί νόμιμη.


Πηγή: iefimerida.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.