ΦΡΙΚΗ! Μητέρα ΤΕΡΑΣ έκοψε το λαιμό του νεογέννητου μωρού της για να παει σε ντίσκο!

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014 by

ΦΡΙΚΗ! Μητέρα ΤΕΡΑΣ έκοψε τον λαιμό του νεογέννητου μωρού της για να πάει σε ντίσκο!




Μητέρα ΤΕΡΑΣ σκότωσε το μωρό της για να σώσει την σεξουαλική ζωή της!



Μια 20χρονη Γερμανίδα μητέρα σκότωσε το μωρό της για να σώσει τη σεξουαλική ζωή της. Έκοψε τον λαιμό του γιου της 30 λεπτά μετά που γεννήθηκε, για να πάει σε μια ντίσκο!


Μια νεαρή μητέρα σκότωσε το μωρό της κόβοντας το λαιμό του, μόλις 30 λεπτά μετά τον τοκετό, επειδή φοβόταν  ότι το παιδί θα μπορούσε να επηρεάσει τη σεξουαλική ζωή της, όπως αναφέρει το www.capitalbay.com.

Η 20χρονη Nadine Koenig, από το Regensburg του Γερμανικού κρατιδίου της Βαυαρίας, έπνιξε πρώτα το νεογέννητο γιο της πριν από τη θανάτωση του με ένα μαχαίρι τύπου Stanley. Στη συνέχεια πήγε έξω σε μια ντίσκο.

Η Koenig, είχε αποκρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της, γέννησε στο σπίτι τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Μετά το στυγερό έγκλημα πέταξε το σώμα του γιου της κοντά στο Δούναβη. Μετά τη σύλληψή της Koenig, η 44χρονη μητέρα της Kerstin αυτοκτόνησε.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στο blog υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.